New server

Jerry Doe

Admin
Joined
May 21, 2003
Messages
1,882
Country flag
Hello,

I had to move the forum to a new server due to lack of space (since I imported 30,000 images). The site is on the new server now. Everything seems to be working ok except the search function. I will fix this.

Jerry
 

Jerry Doe

Admin
Joined
May 21, 2003
Messages
1,882
Country flag
The search functionality is now fixed on this new server. Let me know if you see anything else odd. I think we are ok here...
So now off to work on the BSA
 

gortnipper

VIP MEMBER
Joined
Nov 11, 2013
Messages
4,582
Country flag
I have been seeing a different and site specific 404-type error page for a day or so. I will do a screenshot next time I see it.
 

Jerry Doe

Admin
Joined
May 21, 2003
Messages
1,882
Country flag
I have been seeing a different and site specific 404-type error page for a day or so. I will do a screenshot next time I see it.
It’s probably propagating to the new server IP for you still in Australia. Should be ok tomorrow
 

gortnipper

VIP MEMBER
Joined
Nov 11, 2013
Messages
4,582
Country flag
It’s probably propagating to the new server IP for you still in Australia. Should be ok tomorrow
I have only seen this in the past few days
 

Attachments

  • Screenshot_20210329-201853_Chrome.jpg
    Screenshot_20210329-201853_Chrome.jpg
    90.9 KB · Views: 45

Jerry Doe

Admin
Joined
May 21, 2003
Messages
1,882
Country flag
This is due to propagation to the new IP. Please can you try restarting your computer if not already done. It will get better after DNS propagation. Can take 4 days
 

gortnipper

VIP MEMBER
Joined
Nov 11, 2013
Messages
4,582
Country flag
Doing forum Search, cptr and Android, cleared cache, restarted browser. same.

Oops! We ran into some problems.​

A server error occurred. Please try again later.
 
Joined
Oct 16, 2016
Messages
383
Country flag
Try another browser, I have found this to work (sometimes) when I have had similar problems.
 
Top